INCHIRIERE STRUCTURI VANZARE

A. INCHIRIERE TONETA PRODUCATOR - documente necesare :
1. Formular cerere (accesati aici)
2. Atestat de producător (prezentarea originalului pentru certificarea conformității cu acesta de către reprezentantul Agropiețe S.A./copie în format electronic, transmisă prin e-mail)
3. Carte de identitate (prezentarea originalului pentru certificarea conformității cu acesta de către reprezentantul Agropiețe S.A./copie în format electronic, transmisă prin e-mail)
4. Formular consimțământ GDPR (accesati aici)

B. INCHIRIERE TONETA PERSOANE JURIDICE - documente necesare :
1. Formular cerere (accesati aici)
2. Certificat de înregistrare ORC (prezentarea originalului pentru certificarea conformității cu acesta de către reprezentantul Agropiețe S.A./copie în format electronic, transmisă prin e-mail)
3. Act constitutiv/statut societate/încheiere autorizare constituire PFA/ÎI/ÎF (prezentarea originalului pentru certificarea conformității cu acesta de către reprezentantul Agropiețe S.A./copie în format electronic, transmisă prin e-mail)
4. Carte de identitate (prezentarea originalului pentru certificarea conformității cu acesta de către reprezentantul Agropiețe S.A./copie în format electronic, transmisă prin e-mail)
5. Formular consimțământ GDPR (accesati aici)

C. Spațiile comerciale și suprafețele de teren se închiriază prin licitație publică conform Procedurii operaționale – Închirierea bunurilor imobile (PO-JP.06)

Notă: În situația în care cererea de închiriere se face la sediul societății, nu este necesară prezentarea de copii xerox după documentele solicitate, acestea vor fi făcute de către reprezentantul Agropiețe S.A.