PIAȚA SF.GHEORGHE

   TULCEA, STR. SLT. GAVRILOV CORNELIU, NR.91

           

Piața Sf. Gheorghe este piața centrală a orașului și se întinde pe o suprafață de 2400 m.p. Ansamblul pieței este alcătuit dintr-un platou acoperit și unul descoperit, destinat comercializării de legume fructe, cereale, flori, plante medicinale, produse apicole, utilizat atât de persoane juridice cât și de producători agricoli individuali. Piața dispune și de structuri de vânzare special amenajate pentru comercializarea cărnii și a produselor din carne, a laptelui și produselor lactate, a peștelui și produselor din pește, pâine și produse de panificație, produse alimentare preambalate, produse nealimentare și de uz casnic.

Complexul comercial “Module de aluminiu”, situat in imediata vecinatate a parcului, este  alcatuit din 36 spatii comerciale de unde se pot achizitiona atat produse alimentare cat si nealimentare. In interiorul complexului este amplasata hala pentru produse lactate, unde isi desfasoara activitatea doar producatori particulari si magazinul Carniprod.

Platoul acoperit al pieței a fost realizat în anul 2009 și asigură funcționarea pentru 124 de utilizatori, în sectoare distincte pentru producători agricoli și persoane juridice, la tonete moderne din poliester armat cu fibră de sticlă. Platoul descoperit asigură 101 locuri de vânzare la tonete PAFS și mese betonate.

Complexul comercial Fortuna ( cladirea centrala a pietei) are amplasat la parter hala pentru produse de origine animala, unde isi desfasoara activitatea un numar de  21 agenti economici. In aceasta hala exista si o circumscriptie a Directiei Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. La etajul cladirii se desfasoara acivitate de comercializare produse nealimentare, structurata intr-un numar de 34 standuri comerciale, precum si birourile administrative ale S.C. Agropiete S.A.

Telefon Piața Sf. Gheorghe: 0240514833 / 0240514238